Deze haverrepen zijn gemakkelijk te maken en zullen niet verkruimelen(mits je ze goed laat afkoelen).

Bereiding duur

25 en 20 min baktijd.

Recept:

– 150 g boter
– 80 g honing
– 200 g havermout
-150 g rozijnen
– 100 muesli

Eventuele topping: gesmolten chocolade

Bereiding:

verwarm de oven op 180 graden
Smelt de boter tot het vloeibaar is en doe vervolgens de honing erbij
Voeg de havermout, muesli en rozijnen erbij.
Dit moet nog een beetje plakkerig zijn zodat het later goed aan elkaar kleeft.
Is het te droog? doe er dan wat honing bij en absoluut geen vet erbij.

Meng het geheel goed en maak er vervolgens bolletjes van. Plat deze bolletjes vervolgens tot dat ze ongeveer halve centimeter dik zijn

Doe het vervolgens 20 minuten in de oven.

SUPER belangrijk!

Laat het goed afkoelen nadat het in de oven is geweest. Hij stijft namelijk nog op en dan pas wordt hij hard!

EET SMAKELIJK!