Begeleiding2017-09-25T13:32:57+00:00

Begeleiding

Bram Wassenaar

Trainer / Coach

Bram Wassenaar is een voormalige Nederlandse atleet, die gespecialiseerd was op de middellange en lange afstand. Hij werd Nederlands kampioen op de 1500 m en bij het veldlopen. Ook verbeterde hij de Nederlandse records op de 800 m en de 1500 m.

Als trainer verwierf Wassenaar faam, met name als begeleider van Kamiel Maase, Khalid Choukoud, Luc Krotwaar, Han Kulker, Kristijna Loonen, Marco Gielen, Marije te Raa en Simon Vroemen. Als trainer was hij aangesloten bij Haag atletiek en Leiden Atletiek. Nu zijn Leiden atletiek en Amsterdam zijn uitvalbasis. Hij traint nu onder andere ook Olympisch marathonloopster Andrea Deelstra.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bram_Wassenaar

Armand Bettonviel

Voedingsdeskundige

Sinds 2013 ben ik een samenwerking gestart met Armand Bettonviel. Armand is een sport voedingsdeskundige die een groot aantal topsporters begeleidt. Hij is onder andere verbonden aan het NOC*NSF(kern ploeg) en voetbalclub Feyenoord. Hij weet daardoor als geen ander wat voeding doet met het lichaam van een topsporter. Daarom heb ik besloten mijn voedingsprogramma te laten afstemmen door en met Armand om zo te komen tot de optimale voorbereiding bij trainingen en wedstrijden.

Monique Bernardus

Sportmasseuse

Monique Bernardus is mijn sportmasseuse. Zij zorgt ervoor dat mijn benen op de juiste momenten perfect aanvoelen. Door het snelle schakelen (zij woont ook in Lexmond) met Monique kan ik nog net op tijd zijn voor een wedstrijd.

Ga naar de bovenkant